Pořadí dárců je abecední bez ohledu na výši daru.

 

Antonín Bělohlávek

daimler truck

Daimler Buses Česká republika s.r.o.

Deemyad-logo-z-web

Deemyad Smile Design Studio je soukromá zubní ordinace v centru Plzně. Naším cílem je poskytnout svým pacientům komplexní stomatologickou péči vysoké kvality v příjemném a přátelském prostředí.

 dvk logo black-orez

DVK Talent Productions s.r.o.

Umělecká a vzdělávací agentura zastupující renomované umělce a jejich koncertní projekty.

 

Michaela Jírovcová

 

Michal Hrabačka

pneu hajek

PNEUservis Martin Hájek vám v novém pneuservisu v Plzni nabízí mimo jiné přezutí na počkání. Pneuservis pro osobní, lehké nákladní, traktorové a zemní stroje a motopneuservis. Specialista na offroad pneumatiky. Firmám a stálým zákazníkům poskytuje slevy.

 logo-softsolution-grey

SoftSolution s.r.o.

Společnost Softsolution s.r.o. se specializuje na pronájem elektrocentrál od 10 kVA do 1250 kVA (twin systém až do 6000 kVA) včetně příslušenství a celkového zajištění provozu na dobu a čas zvolený zákazníkem.

 tesco

Tesco Stores ČR - pobočka Borská Pole je aktivním členem Svazu obchodu a cestovního ruchu a jeho Komory obchodních řetězců, jejímž hlavním úkolem je posilování dobrého jména a pověsti maloobchodu a velkoobchodu v České republice a odstraňování předsudků vůči velkým provozovatelům maloobchodních i velkoobchodních prodejen.

 

tiskarna kral

Společnost Tiskárna Král s.r.o. disponuje moderním technologickým zázemím, které umožňuje kvalitní a rychlý tisk vizitek, letáků, katalogů a pozvánek včetně konečných úprav. Tiskne svatební oznámení a novoročenky a nabízí reklamní předměty s potiskem, gravírování laserem, zlacený tisk a knihtisk. Společnost Razítka Král s.r.o. patří mezi 5 předních výrobců razítek Trodat s kompletní nabídkou samobarvících, číslovacích, datumovacích a dalších razítek.

WP

W&P Euronova

Posláním skupiny Euronova group podnikatele Radka Nováka je zajišťování širokého portfolia v oblasti mediálních služeb. Součástí skupiny Euronova group jsou reklamní agentury W&P, Korekt a West Media Communication, které disponují vlastní nabídkou reklamních ploch. Díky tomuto spojení vznikla největší síť reklamních ploch přesahující Karlovarský a Plzeňský kraj.

Joomla SEF URLs by Artio